Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante

VA/2022/B5109/23592

Data e mbylljes: e djelë, 10 prill 2022. 00:00 CET

Data e shpalljes: e hënë, 21 mars 2022.

Specialist i TIK-ut Siguria e TIK-ut (pozicioni mbajtës)

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.