Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante

VA/2020/B5109/20960

Data e mbylljes: e martë, 2 shkurt 2021.

Data e shpalljes: e mërkurë, 23 dhjetor 2020.

Specialist për drejtësi (Menaxhimi i mbeturinave) - (pozitë konsulente)

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.