Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante

VA/2022/B5109/24673

Data e mbylljes: e mërkurë, 5 tetor 2022.

Data e shpalljes: e enjte, 22 shtator 2022.

Specialist për komunikim

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.