Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante

VA/2021/B5109/21433

Data e mbylljes: e enjte, 25 mars 2021.

Data e shpalljes: e premte, 12 mars 2021.

Asistent i Lartë - Mbështetje për Menaxhimin e Projektit

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.