Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante

VA/2022/B5109/24726

Data e mbylljes: e hënë, 17 tetor 2022. 00:00 CET

Data e shpalljes: e hënë, 3 tetor 2022.

Menaxher i Projektit

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.