Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante

VA/2021/B5109/21409

Data e mbylljes: e mërkurë, 31 mars 2021.

Data e shpalljes: e premte, 12 mars 2021.

Specialist për drejtësi (efikasitetit të energjisë) - (pozitë konsulente)

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.