CFP 07-2019

Дата на објава: недела, 1 септември 2019.

Повик за доделување на грантови за граѓански организации и медиуми

Повикот за доделување на грантови за граѓански организации и медиуми, објавен во рамките на компонентата финансирана од Кралството Шведска, има...

Дата на затвoрање:
среда, 30 октомври 2019. 24:00

CFP 03-2019

Дата на објава: среда, 24 април 2019.

Повикот за доделување на грантови за локални инфраструктурни проекти

Повикот за доделување на грантови за локални инфраструктурни проекти, објавен во рамките на компонентата финансирана од Кралството Норвешка на проектот...

Дата на затвoрање:
петок, 7 јуни 2019. 24:00