Скопје, 30 јануари 2023.

Повик за изразување на интерес на новинари за учество на обука за известување за процесот на пристапување во Европската Унија

Проектот „Нордиска поддршка за напредок во Северна Македонија“ објавува повик за избор на новинари за учество на обука за известување...